2,5 miljoen euro voor wijk in Amstelveen

De bewoners van een wijk in Amstelveen werden een week geleden verrast door de komst van Gaston Starreveld van de Postcode Loterij. Komt deze goedlachse presentator langs, dan weet je eigenlijk al zeker dat je een grote geldprijs hebt gewonnen en dit was ook in Amstelveen het geval. Zo mochten de deelnemers van de loterij in postcodegebied 1186 maar liefst 2,5 euro aan prijzengeld verdelen, simpelweg omdat de trekking van de Postcode Loterij op deze postcode in Amstelveen is gevallen.

Mensen die op de postcode 1186 VE wonen (een deel van de straat Schoener in Amstelveen), mogen de straatprijs van de Postcode Loterij verdelen. Deze straatprijs is 1,25 miljoen euro waard en dus ook zeker een prachtige geldprijs te noemen. De andere helft van het prijzengeld van totaal 2,5 miljoen euro, wordt verdeeld over de andere deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 1186.

De Postcode Loterij adverteert al jaren met de angst dat al je buren miljonair worden, terwijl jij zonder grote geldprijs blijft zitten omdat je niet meespeelt met de loterij. Veel mensen vinden deze campagne wat overdreven en zelfs negatief, maar de Amstelveense wijk bewijst dat je zeker veel mist als je niet met de Postcode Loterij meespeelt. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe de inwoners van de wijk die niet meespelen zich moeten voelen, nu meer dan de helft van hun buren ineens enkele tonnen rijker is. Wil je dit niet meemaken, dan raden wij je aan om toch mee te spelen met de Postcode Loterij en wekelijks kans te maken op mooie geldprijzen. Kijk ook eens welke loterij bij jou past. Lees meer over de EuroJackpot loterij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *