Bizarre nieuwe rage rukt op

De nieuwste rage is een feit. Vergeet planking, cone-ing en leisure diving, dit is het betere werk. Het is nutteloos, biedt 0 spektakel en de kans op lichamelijke verminking is niet uitgesloten. Kortom: de beste rage ooit! Maak kennis met hand crushing by car.

De ontstaansgeschiedenis laat zich vrij eenvoudig raden: een groepje kinders met meer tijd dan hersenen jut elkaar op in een bui van ultieme verveling. De één schreeuwt over de ander heen, totdat er eentje met het lumineuze idee komt dat het startsein heeft gegeven voor deze nieuwe rage. “Ik leg mijn hand onder het wiel van die auto als hij wegrijdt.” Niet iemand die je graag ziet slagen voor zijn Examen Zelfstandig Wonen.

Ondanks dat het vaak redelijk voorspoedig afloopt met de hand in kwestie, is het niet iets om thuis te proberen. Het is überhaupt niet iets om te proberen. Vooraf ben je er vrijwel zeker van dat het fout gaat. Maar ondanks dat je in sommige filmpjes de botjes hoort kraken en knarsen, lijkt er geen letsel op te treden.

Nogmaals: wat bezielt de jongens in kwestie? De grens tussen stoer en krankzinnig is ver overschreden. Dit is De Jongen Die… Eet (waarbij op de puntjes zo ongeveer elk item dat je nooit in je mond zou steken kan staan, een ware internethit), happy slapping, noem het maar. Dit is de teloorgang van de maatschappij. Wie legt zijn hand nou onder een auto? Wie laat zich doelbewust zo verminken?

Het aantal filmpjes van handen onder auto’s en bussen, bij voorkeur bestuurd door een appetijtelijke dame, is niet meer aan te slepen. Als de auto doorrijdt, lijkt het allemaal nog best aardig af te lopen. Het zijn vooral de filmpjes waarbij de auto op de hand stopt, die het Hand crushing by car een gevaarlijk tintje geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *