Brillentrends zomer 2018

zonnebril trends

Zonnebrilstijlen evolueren tegenwoordig zo snel dat het moeilijk kan zijn om de nieuwste trends bij te houden. Maar wees niet bang, deze gids zal je alle belangrijke details laten zien over de meest actuele zonnebriltrends van dit moment!

Brilerbij.nl heeft voor ons de coolste zonnebrillen voor 2018 uitgekozen om je geïnspireerd te krijgen voor het nieuwe zomerseizoen. Er zijn zoveel prachtige brillen die het proberen waard zijn, dat je je zeker niet zult vervelen deze zomer! Kies en mix deze trends en maak je outfits compleet met de meest trendy zonnebrillen van 2018!

1.    Oversized zonnebril

Oversized betekent groter, beter en meer glamour. De oversized trend voor zonnebrillen komt in 2018 terug voor zowel mannen en vrouwen en neemt vele vormen aan voor het komende seizoen. Van klassieke ronde brillen tot cat eye modellen, geometrische glazen en alles daar tussenin, je zal zeker een stijl vinden die perfect bij je past. Zwarte oversized zonnebrillen zijn gemakkelijk te combineren met casual en fancy outfits, dus een goed passend frame kan je beste accessoire blijken te zijn.

2. Cat eye zonnebril

Een deel van dezelfde macro-trend is de extreme cat eye zonnebrilstijl. Cat-eyes ondergaan dit jaar meer veranderingen en veel stijlen worden eleganter, met klassieke, strakke lijnen.

Maar als je je wilt onderscheiden van de massa, ga dan voor een grote versie, zoals het Zelda zonnebrilframe. Dit frame zet je gedurfde persoonlijkheid centraal.

3. Cool flat zonnebril

Je denkt waarschijnlijk: “Hé, dit is geen nieuwe trend. Kim Kardashian draagt ​​al jaren platte zonnebrillen. Probeer in plaats daarvan een trendy zonnebril met dubbele brug en platte bovenkant met metalen details of kies voor een gepolijst D-frame.

4. Vintage zonnebrillen met een twist

De nieuwe vintage geïnspireerde zonnebriltrend maakt een comeback en ze zijn zelfs brutaler dan vroeger. Dikke frames in lichte kleuren, met name wittinten, roze en geel, zijn het item van het moment. Neem deze baby’s mee voor een wandeling in de stad of een middag op het strand en geniet ervan om je in 2018 als een ster uit de jaren ’70 te voelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *