De slimste truc om meer kans te hebben in de loterij

Heb je altijd al willen weten hoe je meer kans maakt om de loterij te winnen? Dan ben je vast ook al bij iedereen gaan vragen naar hun geheimen. Je wilt immers alles leren en alles proberen. Tot nu toe is echter nog niet gebleken dat één van de vele systemen en speeltactieken die je hebt gekregen ook echt succesvol was. Gelukkig is er een tactiek die daar een einde aan maakt. Dit zorgt ervoor dat je de kans dat je iets wint groter maakt. Je hoeft maar twee stappen te zetten om dit voor elkaar te krijgen.

Doe niet wat anderen doen
De eerste stap die je moet zetten is dat je gaat loslaten dat de tactieken van andere mensen werken. Dit geldt zeker wanneer je tips volgt van mensen die zelf nog nooit een grote prijs hebben gewonnen. Als hun systeem zou werken, dan hadden ze allang iets om dat te tonen. Stop dus met geluksnummers of vaste patronen die anderen je hebben aangereikt. In plaats daarvan kan je namelijk veel beter een andere manier van spelen toepassen. Speel dus op basis van je eigen lotto ervaring.

Volg je eigen systeem
Voortaan kan je het best volgens je eigen methode spelen. Bijvoorbeeld door eens langere tijd hetzelfde te blijven doen. Dit is namelijk door iedere keer weer nieuwe tips te volgen vaak niet het geval. Juist omdat je iedere keer verandert bestaat de kans dat je juist achter de feiten aanloopt. Je kiest dan bijvoorbeeld steeds de nummers die net getrokken zijn. Hoewel de kans op elk nummer altijd even groot is, is de kans op bepaalde gelijkenissen helemaal niet groot.

Bereken je kansen
Kijk ook eens wat je eigenlijk precies kunt winnen bij de loterij die je speelt. Hoe groot zijn je kansen op winst eigenlijk. Het is best goed mogelijk dat je hier helemaal nooit aandacht aan hebt besteed. Misschien is het wel beter om over te stappen op een loterij die jou veel meer te bieden heeft. De loterij waar de kans groter is, is de loterij waar je natuurlijk wilt zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *