Odd & Woolly: de financiële wereld ontrafeld!

Odd & Woolly probeert de vreemde en wollige wereld van de financiën voor je te ontrafelen door in duidelijke taal financiële berichten aan je voor te schotelen. Geen rare, ingewikkelde termen, maar gewoon zoals het er staat. Dus eigenlijk zijn we juist niet odd & woolly!

Wat kun je dan zoal verwachten? Financiële berichten van zeer uiteenlopende aard. Vooral in de krediet- en beleggingswereld ligt ons hart, maar er kan ook iets tussen zitten over de economie of een berichtje over een ander onderwerp gerelateerd aan deze materie. In ieder geval zul je door ons blog merken dat de financiële wereld verre van saai of uitgedroogd is. Deze wereld is een van de meest dynamische branches waar je je in kunt begeven. Vandaar dat wij er graag voor warm lopen en hopen dat jij dat (door onze berichten of vanuit jezelf) ook doet. Want er gebeurt een hoop.

Specifiek kijken we het liefst naar de wat nieuwere gebieden. Bijvoorbeeld binaire opties vinden wij een interessant nieuw product. Snel handelen, hoge uitkeringen bij winst, en veel keus. Maar ook kijken we naar de leningbranche, die eindelijk weer een beetje in beweging komt. Zeker nu er steeds meer minileningen (of flitskredieten) worden verstrekt. Dus ook daarover zul je vel lezen.

Kunnen we hieruit opmaken dat Odd & Woolly een nieuwsblog is? Sorry als je die indruk hebt gekregen, maar dat is het niet! Wel zitten we bovenop de actualiteit, maar niet bovenop de nieuwtjes. We behandelen wel nieuws, maar ook achtergrond en zo nu en dan een column over het een of ander.

Goed, genoeg gebabbeld over wie we zijn en wat we doen. Time to get busy! Ik zou zeggen: kies je categorie en pak de berichten eruit die je het liefst wilt lezen. Of browse gewoon lekker wat door de laatste berichten. Wat je ook doet: veel leesplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *