Geldnieuws: nep of echt?

Geldnieuws is een website die verhalen publiceert die iedereen met lichte interesse in de binaire opties zou moeten lezen. Vooral het laatste verhaal dat op de site te zien is, wekt direct de interesse. Geldnieuws heeft een interview gepubliceerd met ene Reyer Roseboom. Een bijzonder verhaal met een inspirerende inhoud, op zijn zachtst gezegd. Toch blijft er 1 vraag hangen: waarom zou deze Reyer Roseboom zijn verhaal vertellen aan Geldnieuws?

Waarom zou hij Geldnieuws niet zijn verhaal vertellen? We draaien de vraag eens om. Als we allereerst kijken naar de manier waarop Reyer zijn geld verdient, dan zien we een belangrijk punt. Als meer mensen op deze manier hun geld verdienen, blijft er nog steeds evenveel geld over voor deze 35-jarige Utrechtse advocaat. Dus door met Geldnieuws zijn verhaal te delen, hoeft Reyer niet bang te zijn, dat mensen zijn geld afpakken of concurreren met hem. Met andere woorden: hij verliest er niets op door zijn verhaal te vertellen aan Geldnieuws.

Ook is zijn verhaal op Geldnieuws goed te volgen. Was het nou een heel ingewikkelde methode die veel voorwerk vereiste, of bijvoorbeeld wiskundige kennis of uitgebreide ervaring in het beleggen, dan was het al een stuk minder interessant geweest om het verhaal met Geldnieuws te delen. Maar aangezien het verhaal en de manier van geld verdienen heel eenvoudig in elkaar steken, is het de moeite waard om dit te delen op een financiƫle website (in dit geval Geldnieuws).

Daarnaast heeft Geldnieuws hem benaderd, en niet andersom. Het is niet alsof Reyer de redactie van Geldnieuws had opgebeld, heeft gevraagd naar Ting Visbeen, en toen zijn hele verhaal heeft verteld. Nee, het was juist Ting die Reyer benaderde voor een interview. Ook dat draagteraan bij dat we het helemaal niet zo gek vinden dat Reyer zijn verhaal deelt met de wereld. Wil je meer weten over dit verhaal? Kijk dan ook eens bij deze Geldnieuws ervaringen.