Nu ook voor lifestyle!

In de afgelopen jaren hebben we met OddandWoolly.nl een leuk en gevarieerd lezerspubliek opgebouwd. We willen dan ook iedereen bedanken voor de hulp bij de groei die we met ons blog hebben doorgemaakt. Omdat je nooit klaar bent met groeien (in welke zin dan ook), hebben we na lang wikken en wegen besloten om met OddandWoolly.nl een nieuwe weg in te slaan. Vanaf nu gaan we ons meer bezig houden met lifestyle. Lees er meer over in dit artikel.

Niet zoetsappig

Natuurlijk snappen we dat deze nieuwe weg enkele vragen oproept bij lezers. Want wat betekent deze verandering? Zijn onze lezers van het eerste uur, die meer kwamen kijken voor financieel nieuws, nog aan het juiste adres? Wordt dit het zoveelste blogje dat zoetsappige artikeltjes brengt voor modefreaks? Zeker niet!

Wat we nog meer niet doen

Wat je niet hoeft te verwachten, is artikelen als ‘de nieuwste zomertrends’ of kooktips. Wij spitsen ons meer toe op lifestyle in de categorieĆ«n financieel, gezondheid en relaties. Daar zijn namelijk nog genoeg mooie dingen over te zeggen, dus dat gaan we ook doen!

Financieel blijft!

Je zag het hierboven al: ook het financiƫle gedeelte blijft behandeld worden op OddandWoolly.nl. Dat werd immers graag gelezen door onze lezers van het eerste uur, en die blijven we bedienen. Zij zijn het immers die hebben geholpen ons blog groot te maken, dus verdienen zij onze onverminderde aandacht. We hopen dan ook dat zij met ons meegroeien naar het lifestyle-gedeelte, en onze artikelen nog net zo interessant blijven vinden.

Laat een bericht achter!

We kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van het lezen van dit bericht met een hoop vragen loopt. Misschien ook niet, maar misschien voel je wel de behoefte om je hart te luchten over deze nieuwe koers van OddandWoolly.nl. Wat je ook aan ons kwijt wilt of van ons wilt weten, schroom niet om een bericht achter te laten in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *