Wat hebben we geleerd van Jane Park?

Jane wie? Jane Park. Zij won op haar zeventiende een hoofdprijs van 1 miljoen pond in de loterij. Kat in het bakkie? Niet voor mevrouw Park. Lees hier wat jij kunt leren van haar situatie.

‘Geld maakt niet gelukkig’

Het is een vreselijk slecht cliché, maar helaas bewijst het in het geval van Jane Park waar te zijn. Ze dacht een enorme geluksvogel te zijn toen ze als tiener een miljoen mocht bijschrijven. Nooit eerder had ze een lot gekocht en meteen kon ze een hoofdprijs incasseren. De 4 jaar die daarop volgden, werden gevuld met designerkleding en -tassen, reisjes, mooie spullen en nog veel meer. Maar maakte het haar gelukkig? Nee. Geld kan heus wel ervoor zorgen dat je gelukkiger wordt, maar geld op zichzelf is niet de sleutel tot geluk.

Familie en vrienden tellen het meest

De inmiddels 21-jarige Jane gaf ook aan, dat ze niet weet wie haar echte vrienden zijn, en wie er om haar heen hangen vanwege haar geld. Ze voelt zich eenzamer dan ooit. Haar oplossing? Weer gezellig terug bij mamma gaan wonen. Zo zie je maar: familie en vrienden zijn het belangrijkst voor een mens. Die kun je niet met spullen vervangen.

Blijf met beide benen op de grond

Voor Jane Park houdt het daar niet op. Haar rijkdom leek haar ook naar het hoofd te stijgen, want ze ging nogal verkeerde dingen doen. Zo mag ze binnenkort verschijnen voor de rechtbank wegens rijden onder invloed, een behoorlijk zware aantijging aan het adres van de jonge winnares. Dat krijg je ervan, als je ineens veel geld hebt en denkt dat je boven de wet staat…

Laat je adviseren!

Inmiddels hangt er een team van adviseurs om de plastisch ingrijpend geretoucheerde Jane Park heen. Zulke adviseurs zijn een must als je de loterij wint. Dus mocht dit ook jouw ambitie zijn? Let dan op deze lessen en lees ook andere tips voor lottowinnaars.