Wat is Optiesadvies?

“Wat is Optiesadvies?” is een vraag die steeds vaker wordt gesteld. De reden dat steeds meer mensen willen weten wat Optiesadvies is, is dat deze tool pas sinds kort op de markt is. Echter heeft deze binaire opties handelsrobot flink furore gemaakt onder beleggers. Handel jij er al mee? Dan ben je een van de duizenden beleggers die er inmiddels trades mee plaatsen. Ben je nog nieuw met deze tool? Lees dan ons antwoord op de vraag: “Wat is Optiesadvies?”

Om te weten wat Optiesadvies is, zul je eerst moeten weten wat binaire opties zijn. Daarin handelt deze tool namelijk. Binaire opties zijn een relatief nieuw handelsproduct, waarbij je een (over het algemeen) kortlopende optie op een onderliggende waarde afsluit. Die onderliggende waarde kan een beurskoers, valutapaar, grondstof of aandeel van een onderneming zijn. Dit kun je allemaal zelf selecteren, wanneer je een nieuwe optie wilt afsluiten. Bij het afsluiten van de optie bepaal je 3 belangrijke zaken:

  1. Het expiratiemoment (wanneer de looptijd van de binaire optie afloopt)
  2. De trend van de koers (opwaarts of neerwaarts)
  3. Je inleg

Als je dit begrijpt, zul je ook snappen wat het mooie aan Optiesadvies is. Dankzij deze binaire opties handelstool hoef je namelijk deze zaken niet meer zelf te bepalen. Optiesadvies analyseert de koersen op basis van real time marktgegevens en zet deze analyse om in een advies. In dat advies staat precies welke onderliggende waarde, looptijd en koerstrend er wordt verwacht. Het enige dat je hoeft te doen, is je inleg te bepalen en de trade te activeren. Deze laatste 2 stappen zijn ingebouwd, zodat jij de controle houdt over je beleggingen. Optiesadvies kan dus niet zomaar met je geld beleggen. Hopelijk is nu een beetje duidelijk wat Optiesadvies is en wat je er zo ongeveer mee kunt. Voor meer informatie raden wij je aan om dit artikel over de Optiesadvies tool te lezen.